Сенсорна інтеграція

👶 Ваша дитина реагує агресивно чи не справляється зі своїми емоціями при дотику?
💢 Чи виникають у неї труднощі, коли доводиться здійснювати заходи з самообслуговування (одягатися, роздягатися, їсти)
🦶 Вона уникає ходити босоніж, особливо по траві чи піску ,чи легко втомлюється, коли мусить зберігати певну позицію?
⚠️ Все це свідчать про те, що у дитини можуть бути труднощі з сенсорною інтеграцією.
👉🏼 має свою головну мету — покращити фізичний стан дітей з проблемами розвитку, а також тих, хто з аутизмом. Акцент необхідно зробити на сенсомоторному розвитку дітей, з метою полегшення їхнього навчального та виховного процесів.
Для отримання реабілітаційних послуг з сенсорної інтеграції – запрошуємо до Центру!
В центрі ви скористуєтеся кабінетом облаштованим, відповідним чином, для занять сенсорною інтеграцією, а також можна отримати інші індивідуальні консультації з психолого- педагогічного спрямування.
🚩 Щоб зрозуміти, що передбачає та як виглядає сенсорна кімната, огляньте запропоновані фотоматеріали, слідкуйте, в подальшому, за постами, де ми будемо описувати методики та запропоновані заходи.
🤩 Заодно запрошуємо відвідати Центр щоб ознайомитися з іншими напрямками, методиками реабілітаціі , насолодитися затишними куточками,теплом та приємною атмосферою прилеглої території та ігрових майданчиків !
🧩 Щоб записатися на реабілітацію, отримати консультації фахівців звертайтеся з заявою та індивідуальної програмою реабілітаціі дитини до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення за місцем проживання дитини .
❗ Заходьте за посиланням та дізнавайтесь деталі👇
Наші сторінки: сайт https://kid.sumy.ua/