ІНКЛЮЗИВНЕ НАВЧАННЯ ЯК ДОСТУП ДО ЗАГАЛЬНОЇ ОСВІТИ

17 травня 2016 року о 14.00 на базі Сумського обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів відбудеться засідання «круглого столу»
«Інклюзивне навчання як доступ до загальної освіти».
Мета заходу: взаємообмін досвідом спеціалістів з інклюзивної освіти для організації пропедевтичної роботи з дітьми-інвалідами та створення ефективного соціального середовища в умовах Сумського обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів для подальшої інтеграції їх в освітній простір.

Учасники «круглого столу»:

Сущенко Олена Миколаївна – директор СОЦСРДІ,
Скворча Наталія Володимирівна – завідувач Сумської міської ПМПК – сеціаліст І категорії управління освіти і науки Сумської міської ради, Прядко Любов Олексіївна – к.п.н., доцент кафедри корекційної та інклюзивної освіти Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка,
Янчук Ольга Вікторівна – в.о. директора Сумської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 8, Литвиненко Марія Олександрівна – головний спеціаліст по роботі з громадськістю Сумської РДА, Бурденко Віра Василівна – заступник директора СОЦСРДІ, а також педагоги та медичні працівники Центру та батьки дітей з особливими потребами.